LED strålkastar 10w
svarer till 90w halogen, Aigostar

Aigostar Aigostar

9006-0

New product

LED strålkastar 10w - svarer till 90w halogen, Aigostar Expandera

IP65 - Utomhus


Ljus
Kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka900 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 70

Dimensioner

Höjd26 mm.
längd115 mm.
Bredd99,5 mm.

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 200-240V,50Hz
Effekt10 W
EnergiklassA+

Mer detaljer

kr 107,00

inkl. moms.

Skickas inom 1-2 dagar


Effektiv LED-strålkastare från Aigostar

Denna LED-strålkastare från Aigostar är ett utmärkt val för dig som letar efter en energieffektiv och ljusstark belysningslösning. Med en effekt på 10W motsvarar denna strålkastare en traditionell 90W halogenlampa, vilket innebär både kostnadsbesparingar och miljövänligare belysning.

Denna LED-strålkastare är enkel att ansluta direkt till 230V-nätet, vilket ger dig enkel och smidig installation. Med en ljusstyrka på 900 lm och en bred spridning på 120 grader är denna strålkastare idealisk för att skapa en jämn och effektiv belysning i olika rum eller utomhusmiljöer.

Den integrerade ljuskällan gör att du slipper bekymra dig för att köpa separata ljuskällor, vilket gör denna LED-strålkastare både praktisk och kostnadseffektiv. Med en lång livslängd och låg energiförbrukning kan du njuta av en pålitlig och hållbar belysningslösning under lång tid.

Oavsett om du behöver belysning för trädgården, garaget, arbetsrummet eller i butikslokaler, är denna LED-strålkastare ett utmärkt val för en pålitlig och effektiv belysning. Med sin höga ljusstyrka och låga energiförbrukning är den ett miljövänligt alternativ till traditionella halogenlampor.

Lyset
KulörNeutral vit
DimbarNej
Ljusstyrka900 lumens
Spridningsvinkel120 grader
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy