LED strålkastare 100W RGB med fjärrkontroll

Aigostar Aigostar

12085-0

New product

LED strålkastare 100W RGB med fjärrkontroll Expandera

  • 100W RGB LED-strålkastare.
  • Belysning i 16 olika färger.
  • Ljusspridning: 110 grader.
  • IP65-klassificering.
  • Aluminiumkabinett.
  • Levereras med fjärrkontroll.
  • Drivs med 230V.

Mer detaljer

kr 573,00

inkl. moms.

I lager.


Detaljerad beskrivning av LED projektör 100W RGB med fjärrkontroll

LED projektör 100W RGB med fjärrkontroll är en kraftfull belysningslösning för både inomhus- och utomhusbruk. Med sin imponerande effekt på 100W kan den skapa en stark och ljus färgdisplay. Produkten är speciellt utformad för att användas med en spänning på 230V, vilket gör den kompatibel med de flesta heminstallationer.

Den här LED projektorn har en bred spridning på 110 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt över området. Detta är idealiskt för användning i olika applikationer såsom trädgårdar, fasadbelysning och evenemang. Med den breda spridningen kan du uppnå en imponerande ljuseffekt som når långt och belyser stora ytor.

Ett av fördelarna med denna produkt är att den kan dimmas, vilket ger dig möjligheten att anpassa ljusstyrkan efter dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver starkt ljus för att lysa upp en mörk uteplats eller en mer dämpad belysning för att skapa en mysig atmosfär, kan du enkelt justera ljusstyrkan med hjälp av fjärrkontrollen.

Med en kompakt design på dimensionerna 222 x 277 x 26,5 mm kan denna LED projektör enkelt monteras på olika platser utan att ta upp för mycket utrymme. Det låga profilformatet gör det också enklare att integrera projektorn i olika miljöer utan att den blir alltför påträngande.

En viktig egenskap hos denna LED projektör är dess IP65-certifiering. Detta innebär att den är fullständigt skyddad mot damm och vattenstänk, vilket gör den lämplig för användning i utomhusmiljöer. Dess tålighet mot vattenstänk och regn gör att du kan använda den utan att behöva oroa dig för skador på enheten.

Lyset
KulörRGB
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spridningsvinkel110 grader
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd277 mm.
Bredd222 mm.
Djup26,5 mm.
Effekt & spænding
Effekt100W
Spänning230V
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy