LED strålkastare 30W RGB med fjärrkontroll

Aigostar Aigostar

12083-0

New product

LED strålkastare 30W RGB med fjärrkontroll Expandera

  • 30W RGB LED-strålkastare.
  • Belysning i 16 olika färger.
  • Ljusspridning: 110 grader.
  • IP65-klassificering.
  • Aluminiumkabinett.
  • Levereras med fjärrkontroll.
  • Drivs med 230V.

Mer detaljer

kr 244,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna LED projektör på 30W är utrustad med RGB-funktion och levereras med en praktisk fjärrkontroll för att enkelt ändra färg och ljusstyrka. Med en effekt på 30W erbjuder den tillräckligt med ljus för olika behov och användningsområden.

Produkten är utformad för att köras på 230V och kan enkelt anslutas till en standard vägguttag. Dess kompakta dimensioner på 124 x 157 x 26,5 mm gör att den kan placeras på olika platser och integreras smidigt i ditt befintliga ljussystem.

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna LED projektör är dess breda spridningsvinkel på 110 grader. Detta säkerställer att ljuset fördelas jämnt och ger en optimal belysning i området. Oavsett om det är en trädgård, fasad, uteplats eller något annat utomhusutrymme, kommer denna projektör att lysa upp det med perfektion.

En annan fördel med denna produkt är dess dimningsfunktion. Med fjärrkontrollen kan du enkelt justera ljusstyrkan och skapa den perfekta atmosfären för olika tillfällen och behov. Och även om du väljer att använda den utomhus behöver du inte oroa dig för regn eller vattenstänk. Projektören har en IP65-klassning, vilket innebär att den tål både vatten och damm utan problem.

Så oavsett om du behöver belysa din trädgård, belysa ett event, skapa stämningsbelysning på din terrass eller något annat, så är denna LED projektör med fjärrkontroll det perfekta valet. Med sitt kraftfulla ljus, breda spridning och dimningsmöjligheter ger den dig full kontroll över din belysning och hjälper dig att skapa den atmosfär du önskar.

Lyset
KulörRGB
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spridningsvinkel110 grader
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Höjd157 mm.
Bredd124 mm.
Djup26,5 mm.
Effekt & spænding
Effekt30W
Spänning230V
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy