NOCTIS STRÅLKASTARE 24W RGBW + CCT + DIMM WI-FI/BT 230V IP65 SVART Spectrum SMART

Spectrum Spectrum

6560-0

New product

NOCTIS STRÅLKASTARE 24W RGBW + CCT + DIMM WI-FI/BT 230V IP65 SVART Spectrum SMART Spectrum Expandera

kr 445,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och Mångsidig Strålkastare för Alla Belysningsbehov

NOCTIS STRÅLKASTARE 24W RGBW + CCT + DIMM WI-FI/BT 230V IP65 SVART Spectrum SMART är en kraftfull och mångsidig strålkastare som passar perfekt för både inomhus- och utomhusbelysning. Med en effekt på 24W och möjligheten att anslutas till 230V ger denna strålkastare ett starkt och energieffektivt ljus.

Ljusstyrka och Spridning

Ljusstyrkan på 1800 lm och en bred spridning på 120 grader garanterar en jämn fördelning av ljuset, vilket gör denna strålkastare idealisk för att belysa stora ytor eller skapa stämning i olika miljöer. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 säkerställer att färgerna visas på ett naturligt och vackert sätt, vilket gör den perfekt för olika användningsområden.

Robust Design och IP65-klassning

Denna strålkastare har en robust konstruktion i svart färg och är IP65-klassad, vilket innebär att den tål vattenstänk och regn. Detta gör den perfekt för användning utomhus, både i trädgården, på altanen eller vid entrén. Den hållbara designen garanterar långvarig användning och hög prestanda under alla väderförhållanden.

NOCTIS STRÅLKASTARE 24W RGBW + CCT + DIMM WI-FI/BT 230V IP65 SVART Spectrum SMART är en innovativ och tekniskt avancerad lösning för belysning, med möjligheten att styra ljusfärg, ljusstyrka och dimmer via Wi-Fi eller Bluetooth. Detta ger dig full kontroll över din belysning och skapar en skräddarsydd atmosfär i ditt utrymme.

Oavsett om du behöver belysa en trädgård, skapa stämning på en uteplats eller bara förbättra ljuset i ditt hem eller kontor, är NOCTIS STRÅLKASTARE 24W RGBW + CCT + DIMM WI-FI/BT 230V IP65 SVART Spectrum SMART det perfekta valet för dig. Med dess höga ljuskvalitet, robusta design och tekniska funktioner kommer den att uppfylla alla dina belysningsbehov på ett effektivt och stilfullt sätt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
DimbarJa, Smart Home
Ljusstyrka1800 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
MaterialALUMINIUM, GLASS
Effekt & spænding
Effekt24W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy