Halo Design
COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-steg

Halo Design Halo Design

8420-0

New product

Halo Design - COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-steg Expandera
COLOURS DIM LED DROP SMOKE ljuskälla från Halo Design är en LED-ljuskälla som ger ett varmt, behagligt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden som ger 1800 kelvingrader – nämligen glödtråden, bildar denna ramarna för att skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trevliga omgivningar.
ljuskällan har rökfärgat glas och en gyllene nyans och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara drar 5 watt är den dimbar vilket gör att du kan dimra den i 3 steg via din strömbrytare i väggen så det finns stora möjligheter att skapa precis den atmosfär i rummet du vill ha.

Mer detaljer

kr 299,00

inkl. moms.

I lager.


Viktig information om produkten:

Produktnamn: COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-steg

Specifikationer: 5W E27 med stor sockel, 230V

Ljusstyrka: 200 lm, 360 graders spridning

RA-värde: 80-85 för naturligt vackert ljus

Drifttid: Upp till 30.000 timmar med minimalt ljusfall

Dimensioner: 14 x Ø6.4 mm

IP-klassificering: IP20 - Ej vattentät

Beskrivning av produkten:

Denna LED-lampa från Halo Design är en perfekt belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 5W och en E27-sockel passar den lätt in i de flesta standardarmaturer.

Ljusstyrkan på 200 lm och den breda spridningen på 360 grader gör att ljuset fördelas jämnt och effektivt i rummet. Dess höga RA-värde på 80-85 säkerställer en bra färgåtergivning, vilket är viktigt för att visa alla färger korrekt.

Med en drifttid på upp till 30.000 timmar kan du lita på att den här LED-lampan kommer att lysa länge. Dess professionella design och goda kylkapacitet bidrar till att förlänga livslängden ytterligare.

Med dimensionerna 14 x Ø6.4 mm är denna lampa lätt att installera och passar bra i olika typer av lampor. Observera dock att den har en IP20-klassificering och inte är vattentät.

Sammanfattningsvis erbjuder denna Halo Design LED-lampa hög ljuskvalitet, lång livslängd och pålitlig prestanda, vilket gör den till ett utmärkt val för både hemmabruk och professionella miljöer.

Lyset
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör1800K
DimbarNej
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd14 mm.
Diameter6.4 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy