Halo Design
COLORS Cone 2W E27 D125 Amber, 3-stegs med minne

Halo Design Halo Design

8401-0

New product

Halo Design - COLORS Cone 2W E27 D125 Amber, 3-stegs med minne Expandera
COLOURS CONE mini Amber By Halo Design är ett stilrent och funktionellt belysningsval för hemmet.
Tack vare Michael Waltersdorffs fantastiska design är detta ljuselement väldigt dekorativt och kan dimras i 3 steg.
Ljuset är behagliga 2200 kelvin med ett Lumenpaket på 140, och glaset är tonat bärnsten, vilket skapar en balans mellan det lugna och mysiga ljuset.
COLOURS CONE Amber är det perfekta valet för att skapa en mysig och bekväm atmosfär i alla hem.
HALO DESIGN - Köpenhamn har skapat detta underbara ljuselement som alla kan njuta av.

Mer detaljer

kr 589,00

inkl. moms.

I lager.


Beskrivning av COLORS Cone 2W E27 D125 Amber

Data om produkten: COLORS Cone är en energieffektiv LED-lampa med en effekt på 2W och en E27 sockel för enkel installation i vanliga lampfattningar. Lampan är designad med en diameter på 12.5 mm och en höjd på 23 mm, vilket gör den lämplig för en mängd olika armaturer och belysningsapplikationer.Ljusegenskaper: Med en ljusstyrka på 260 lm och en spridningsvinkel på 360 grader ger COLORS Cone jämnt fördelat ljus i rummet. Ljuset har en hög kvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar att färgerna visas på ett naturligt och vackert sätt. Oavsett om det är för arbete, läsning eller atmosfär, kommer COLORS Cone att uppfylla dina belysningsbehov.Livslängd och driftsäkerhet: Med LED av hög kvalitet kan du förvänta dig en lång livslängd på upp till 30.000 timmar med minimalt ljusfall över tiden. Lampan är också konstruerad för att hålla sig sval och säker under drift, vilket ökar produktens pålitlighet och livslängd. Detta gör den till ett hållbart och ekonomiskt val för belysning i hemmet eller på kontoret.Funktioner: COLORS Cone har en inbyggd 3-stegs dimmer med minnesfunktion, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter behov och komma ihåg din senast inställda nivå. Anslut lampan direkt till 230V för enkel användning och njut av den vackra belysningen den ger.OBS: Det är viktigt att notera att COLORS Cone har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus eller i skyddade utomhusmiljöer. Se till att följa installationsanvisningarna för säker användning och optimal prestanda av lampan.Med COLORS Cone 2W E27 D125 Amber får du en högkvalitativ och energieffektiv LED-lampa som ger jämnt och vackert ljus i ditt hem eller arbetsutrymme. Njut av en lång livslängd och pålitlig drift med denna stilrena och funktionella belysningsprodukt.
Lyset
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör2000K
DimbarNej
Ljusstyrka260 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd23 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt4W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy