Halo Design
COLORS DIM LED Mini Drop E14 2,3W

Halo Design Halo Design

8424-0

New product

Halo Design - COLORS DIM LED Mini Drop E14 2,3W Expandera
COLOURS Mini Drops DIM LED-ljuskälla från Halo Design är en LED-ljuskälla som ger ett varmt, behagligt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden, som ger 1800 kelvingrader – nämligen glödtråden, denna bildar ramarna för att skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trevliga omgivningar.
ljuskällan har klart glas och en gyllene nyans och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara drar 2,3 watt är den även dimbar, så det finns många möjligheter att skapa precis den atmosfär i rummet du vill ha.
DIM LED-ljuskällorna finns i flera storlekar och former, så det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 209,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Data om produkten: Denna dimbara LED-lampa från Halo Design är en perfekt lösning för att skapa stämningsfull belysning i ditt hem. Med en effekt på 2,3W och en liten E14-sockel passar den perfekt i mindre armaturer eller som dekorativ belysning.

Anslutning: Lampan ska anslutas till 230V för en säker och pålitlig drift.

Ljusegenskaper: Med en ljusstyrka på 65 lm och en spridning på 360 grader garanteras en jämn fördelning av ljuset i rummet. Dess höga kvalitet med ett RA-värde på 80-85 säkerställer ett naturligt vackert ljus som visar upp alla färger på ett genuint sätt.

Livslängd och effektivitet: LED-lampan har en förväntad livslängd på upp till 30 000 timmar med minimalt ljusfall. Med professionell och pålitlig drift samt god kylningskapacitet kan du förvänta dig en lång livslängd för hela produkten.

Dimensioner: Lampan har måtten 9 x Ø4,5 mm, vilket gör den lämplig för olika typer av armaturer och dekorativa installationer.

Skyddsnivå: Lampan har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus i torra utrymmen.

Lyset
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör1800K
Ljusstyrka65 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE14
Höjd9 mm.
Diameter4.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt2.3W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy