USB skåpbelysning med PIR-sensor
60cm, 3W, Svart

12019-0

New product

USB skåpbelysning med PIR-sensor - 60cm, 3W, Svart Expandera

Uppladdningsbar skåpbelysning

Med en inbyggd PIR-sensor tänds ljuset endast vid behov.

Laddas upp via USB (5V DC). Ska laddas upp i 2 timmar.

Längd: 60 cm

Inkl. 1 meter laddkabel.

Kan lysa i 3 timmar.

Mer detaljer

kr 340,00

inkl. moms.

I lager.


USB skåpbelysning med PIR-sensor, 60cm, 3W, Svart

Data om produkten: USB skåpbelysningen är designad med en effekt på 3W vilket ger en ljusstyrka på 240 lm. Den är speciellt konstruerad för att anslutas till en 5V USB-port, vilket gör den enkel att använda och installera.

Ljuskvalitet: Denna belysning har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket säkerställer att ljuset visar alla färger på ett naturligt sätt. Detta gör den perfekt för olika behov och användningsområden.

Flicker-free ljus: En av de unika funktionerna hos denna belysning är att den ger ett flicker-free ljus, vilket är speciellt lämpligt för personer och djur som är känsliga för flimrande ljus. Detta gör den också idealisk för foto- och videoinspelningar där en jämn ljuskälla krävs.

Design och dimensioner: USB skåpbelysningen mäter 600 x 9 x 40 mm och har en svart färg som passar in i de flesta inredningsstilar. Den har en IP21-klassificering vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus eller i torra miljöer.

Integration: Belysningen levereras med en integrerad ljuskälla vilket gör den enkel att använda direkt efter att den är ansluten till en USB-port.

Sammanfattningsvis är USB skåpbelysningen med PIR-sensor en pålitlig och praktisk belysningslösning för olika ändamål. Med sin höga ljusstyrka, färgåtergivning och unika flicker-free funktion är den ett utmärkt val för alla som letar efter en kvalitetsbelysning.

Lyset
KulörNeutral vit
Neutral vit kulör4500K
DimbarNej
Ljusstyrka240 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd9 mm.
Bredd600 mm.
Djup40 mm.
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning5V USB
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy