Batteridriven skåpbelysning
20cm, Svart, PIR-sensor, uppladdningsbar

12018-0

New product

Batteridriven skåpbelysning - 20cm, Svart, PIR-sensor, uppladdningsbar Expandera

Uppladdningsbar skåpbelysning
  
Med en inbyggd PIR-sensor tänds ljuset endast vid behov.
Laddas upp via USB (5V DC). Ska laddas upp i 30 minuter
Längd: 20 cm
Inkl. 1 meter laddkabel.
Kan lysa i 2 timmar.

Mer detaljer

kr 193,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Batteridriven skåpbelysning med PIR-sensor är en praktisk och energieffektiv lösning för att belysa skåp, garderober eller andra trånga utrymmen. Med en längd på 20 cm och en svart finish passar den perfekt in i de flesta interiörer.

Denna skåpbelysning drivs av ett uppladdningsbart batteri med en effekt på 1W och kan enkelt anslutas till en 5V USB-port för laddning. Trots sin kompakta storlek ger den en ljusstyrka på 80 lm, vilket är tillräckligt för de flesta behov. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 säkerställer att ljuset är naturligt och visar alla färger korrekt.

Flicker-free (flimmerfritt) ljus är särskilt lämpligt för personer och djur som är känsliga för flimrande ljus, vilket gör denna belysning perfekt för hem med husdjur eller för foto- och videoinspelningar där jämn belysning är viktigt.

Med dimensioner på 200 x 8 x 40 mm är denna skåpbelysning kompakt och lätt att montera. Den har en IP21-klassificering vilket innebär att den inte är vattentät och bör inte användas i fuktiga utrymmen.

Med en integrerad ljuskälla är denna skåpbelysning enkel att använda direkt ur förpackningen. Den erbjuder bekväm och tillförlitlig belysning därhelst den behövs i ditt hem.

Lyset
KulörNeutral vit
Neutral vit kulör4500K
DimbarNej
Ljusstyrka80 lumens
RA>= 80
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd8 mm.
Bredd200 mm.
Djup40 mm.
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning5V USB
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy