24W Smart Home rund LED takarmatur
Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, Ø39cm, 230V

Spectrum Spectrum

New product

24W Smart Home rund LED takarmatur - Tuya/Smart Life, fungerar med Google Home, Alexa och smartphones, Ø39cm, 230V Expandera

Dimbar Smart Home takarmatur som kan växla mellan varm vit, neutral vit och kall vit.

Kompatibel med Google Home och Amazon Alexa som gör att du kan styra ditt ljus genom röststyrning.

Lampan har inbyggd wifi, som gör det möjligt att styra lampan från din Android /iphone/tablet

Lampan kan inte dimmas med en vanlig väggdimmer. 

Det är bara möjligt att dimma lampan via app på wi-fi eller med kompatibel smart home styrning.

Detta görs enkelt via Smart Life appen, som kan hämtas gratis till Android och iOS.

Här kan du enkelt:

- Tända/ Släcka lampan

- Justera lampans färg från 3000K varmvit och helt upp till 6500K kallvit. 

- Justera ljusstyrkan

- Upprätta standard scenarier

- Inställa automatisk tänd/släck  tidspunkter

- Dela inställningarna och funktionerna till andra enheter i samma serie

Mer detaljer

  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Via Smart Home

kr 333,00

inkl. moms.

I lager.


Den här produkten använder Tuya/Smart Life.
Tuya är en av de största märkena inom Smart Home och är börsnoterad på amerikanska NASDAQ. Med Tuya är du garanterad den bästa lösningen, baserat på framtidens cloudlösning och med integration till Google Home och Alexa.

Produktbeskrivning

Den 24W Smart Home rund LED takarmaturen är en modern och energieffektiv lösning för att skapa en behaglig belysning i ditt hem. Med sin enkla och stilrena design passar den perfekt i alla rum, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller köket.

Med en effekt på 24W ger takarmaturen tillräckligt med ljus för att täcka en medelstor yta. Den är konstruerad för att fungera med en försörjningsspänning på 230V, vilket gör installationen enkel och smidig.

Takarmaturen har en imponerande ljusstyrka på 1700 lm och en spridningsvinkel på 130 grader. Detta säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet och minimerar skuggor och bländning. Du kommer att uppleva en klar och ljus atmosfär i alla hörn av rummet.

Denna Smart Home-takarmatur kan enkelt integreras med de populära röstassistenter som Google Home och Alexa. Detta gör det möjligt för dig att styra belysningen med hjälp av röstkommandon och skapa en bekväm och smart belysningsupplevelse i ditt hem.

Med hjälp av Smart Home-teknologi kan takarmaturen även styras med hjälp av din smartphone. Genom att ladda ner den kompatibla appen, till exempel Tuya eller Smart Life, kan du fjärrstyra och schemalägga belysningen enligt dina önskemål. Du kan enkelt justera ljusstyrkan och skapa olika scenarier för olika tillfällen.

Takarmaturen är dimbar via Smart Home-styrning, vilket ger dig kontroll över ljusstyrkan i rummet. Det är viktigt att notera att den inte kan dimmas med en extern dimmer utan endast via den kompatibla smarthome-styrningen.

Med sina dimensioner på 70 x Ø390 mm har takarmaturen en kompakt och platsbesparande design. Den passar perfekt för både små och stora rum och ger dig möjlighet att belysa ditt hem på ett effektivt sätt.

Takarmaturen har en IP20 klassificering, vilket betyder att den inte är vattentät och främst rekommenderas för inomhusanvändning.

En annan fördel med denna takarmatur är att den levereras med en integrerad ljuskälla. Detta innebär att du inte behöver köpa separata ljuskällor, vilket ger dig extra bekvämlighet och sparar dig tid och pengar.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka1700 lumens
Spridningsvinkel130 grader
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd70 mm.
Diameter390 mm.
Effekt & spænding
Effekt24W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy