Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W, Hvid

Nordlux Nordlux

9456-0

New product

Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W, Hvid Expandera

kr 245,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och modern belysning med Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W, Hvid

Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W är en stilren och effektiv taklampa som passar perfekt i moderna hem. Denna lampa ger dig ett starkt och klart ljus samtidigt som den är energieffektiv med en effekt på 12W.

Ljusstyrkan på 700 lm gör denna lampa perfekt för att lysa upp ditt rum på ett behagligt sätt. Med ett RA-värde på 80-85 kan du vara säker på att få en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Denna lampa är perfekt för alla dina belysningsbehov.

Enkel installation och användning är en annan fördel med Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W. Lampan är enkel att ansluta till vanligt 230V eluttag, vilket gör det enkelt att integrera den i ditt hem.

Den stilrena designen i vitt gör denna lampa passande för de flesta moderna inredningsstilar. Oavsett om du behöver starkt ljus för att arbeta eller en behaglig belysning för att skapa atmosfär i rummet, är Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W ett utmärkt val.

Ta kontroll över belysningen i ditt hem med Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W, Hvid och skapa en ljus och behaglig atmosfär i varje rum.

Lyset
Ljusstyrka700 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy