Nordlux Omari pendel, 3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11251-0

New product

Nordlux Omari pendel, 3,2W, 320lm, sort Expandera


Lys

KulørNeutral
Neutral hvid kulør4000K
Spredning120 grader

Effekt og spænding

Erstat100w
Spænding interval220-240
EnergimærkeA

Dimensioner

Højde985 mm.
Bredde55 mm.
Dybde800 mm.
MaterialeRustfri stål, metal og glas

Mer detaljer

kr 616,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och stilren Nordlux Omari pendel i svart

Nordlux Omari pendel är en elegant och modern taklampa som ger ditt hem en stilfull touch. Med en effekt på 3,2W och en ljusstyrka på 320 lm lyser denna pendel upp ditt rum på ett behagligt sätt. Lampan är designad för att anslutas till 230V och är perfekt för att användas i vardagsrummet, matrummet eller sovrummet.

Ljusstyrka och kvalitet

Med en ljusstyrka på 320 lm ger Nordlux Omari pendel tillräckligt med ljus för de flesta behov. Den har ett högt RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Med detta höga RA-värde får du ett naturligt vackert ljus som faktiskt visar alla färger på ett korrekt sätt. Det gör att ditt rum känns ljust och inbjudande.

Design och funktion

Pendeln har en snygg och stilren design i en klassisk svart färg som passar in i de flesta inredningsstilar. Den är IP20-klassad, vilket innebär att den inte är vattentät och inte bör användas i fuktiga eller våta utrymmen. Med Nordlux Omari pendel får du en kombination av stil, funktion och kvalitet i en och samma produkt.

Uppgradera ditt hem med Nordlux Omari pendel och njut av både ljusets skönhet och lampanes stilrena design. Låt ditt rum lysas upp på ett behagligt och stilfullt sätt med denna fantastiska taklampa.

Lyset
KulörVarm vit
DimbarNej
Ljusstyrka320 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy