Nordlux MÁNI 32 Loft LED 18W, Hvid

Nordlux Nordlux

11105-0

New product

Nordlux MÁNI 32 Loft LED 18W, Hvid Expandera

kr 337,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Nordlux MÁNI 32 Loft LED 18W, Hvid är en stilren och effektiv belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 18W och en ljusstyrka på 1000 lm ger denna lampa tillräckligt med ljus för de flesta behov. Lampan ska anslutas till en vanlig 230V strömkälla för enkel användning.

Lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som återspeglar alla färger korrekt. Detta är speciellt viktigt för områden där färgåtergivning är avgörande, som i konstnärliga miljöer eller i hemmet där detaljer och nyanser är viktiga.

Den vita färgen på lampan ger en ren och modern estetik som passar in i de flesta inredningsstilar. Enkel att montera och underhålla, gör Nordlux MÁNI 32 Loft LED 18W till en populär och pålitlig belysningslösning för många kunder.

Oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling, är Nordlux MÁNI 32 Loft LED 18W ett pålitligt val som ger både funktionalitet och stil till ditt rum.

Lyset
Ljusstyrka1000 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt18W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy