Nordlux MENTO Klem LED, Sort

Nordlux Nordlux

11116-0

New product

Nordlux MENTO Klem LED, Sort Expandera

kr 660,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Nordlux MENTO Klem LED, Sort är en stilren och modern klämlampa som ger ett kraftfullt och välriktat ljus. Med en effekt på 3W och möjlighet att anslutas till 230V, är denna lampa perfekt för olika rum och behov.

Egenskaper

Lampan har en spridning på 60 grader, vilket ger en jämn och bra belysning i rummet. Med ett högt RA-värde på 80-85, kan du vara säker på att ljuset är av hög kvalitet och visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta är idealiskt för att skapa en trivsam och behaglig atmosfär i rummet.

Ljuskvalitet

Med Nordlux MENTO Klem LED kan du vara säker på att du får en ljuskvalitet som passar de flesta behov. Ljuset är tillräckligt starkt och klart för att användas både för arbete och avkoppling. Oavsett om du behöver bra ljus för att läsa eller arbeta, eller bara vill skapa en mysig stämning i rummet, så är denna lampa ett utmärkt val.

Sammanfattningsvis är Nordlux MENTO Klem LED en pålitlig och effektiv klämlampa med hög ljuskvalitet, perfekt för olika rum och ändamål. Med dess moderna design och kraftfulla ljus är detta en lampa som kommer att lysa upp ditt hem på ett vackert sätt.

Lyset
Spridningsvinkel60 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy