Nordlux MENTO Væg LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11117-0

New product

Nordlux MENTO Væg LED, Hvid Expandera

kr 660,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv LED-väggbelysning för en ljusare miljö

Nordlux MENTO Væg LED, Hvid är en stilren och effektiv LED-vägglampa som ger ett behagligt och naturligt ljus till ditt rum. Med en effekt på 3W är denna lampa energisnål samtidigt som den ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Lång livslängd och enkel installation

Denna LED-lampa är enkel att installera och ska anslutas till 230V strömkälla. Den har en spridningsvinkel på 60 grader vilket gör den idealisk för att lysa upp en specifik yta eller skapa en inbjudande atmosfär i rummet. Med en hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85 garanteras en naturlig belysning som visar upp alla färger på ett genuint sätt.

Perfekt för olika rum och ändamål

Den vita färgen på Nordlux MENTO Væg LED gör den enkel att matcha med olika inredningsstilar och färgscheman. Placera den i hallen för en välkomnande entré, i vardagsrummet för extra ljus eller på kontoret för en arbetsyta med bra ljusförhållanden. Denna vägglampa passar in i de flesta miljöer och ger en modern touch till rummet.

Skapa en ljusare och mer inspirerande miljö

Med Nordlux MENTO Væg LED i ditt hem eller kontor kan du skapa en ljusare och mer inspirerande miljö. Ljuset är behagligt för ögonen och ger en jämn belysning utan skarpa skuggor. Den höga ljuskvaliteten gör att du kan njuta av dina omgivningar på ett naturligt sätt och se alla detaljer i rätt ljus.

Lyset
Spridningsvinkel60 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy