Nordlux MASON Væg LED, Sort

Nordlux Nordlux

11114-0

New product

Nordlux MASON Væg LED, Sort Expandera

kr 768,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv och stilren vägglampa

Nordlux MASON Væg LED är en elegant vägglampa i svart som ger ett härligt ljus till ditt hem. Med en effekt på 5W och koppling till 230V är denna lampa både energisnål och enkel att installera. Den höga ljusstyrkan på 1600 lm och den breda spridningen på 120 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Hög ljuskvalitet med naturliga färger

Ljuskvaliteten på Nordlux MASON Væg LED är mycket hög med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du vill belysa vardagsrummet, sovrummet eller köket så kommer denna lampa att ge dig den ljuskvalitet du behöver för att skapa en trivsam miljö. Med Nordlux MASON Væg LED behöver du inte oroa dig för att färgerna ska se konstiga ut.

Perfekt för de flesta behov

Denna vägglampa passar perfekt för de flesta behov. Oavsett om du behöver extra ljus i ett mörkt hörn eller om du vill skapa en mysig belysning i vardagsrummet så kommer Nordlux MASON Væg LED att uppfylla dina förväntningar. Enkel att installera, energisnål och med hög ljuskvalitet - vad mer kan man önska sig av en vägglampa?

Lyset
Ljusstyrka1600 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy