Nordlux MASON Væg LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11113-0

New product

Nordlux MASON Væg LED, Hvid Expandera

kr 768,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv och stilren vägglampa för hemmet

Den Nordlux MASON Väg LED i färgen vit är en elegant och funktionell vägglampa som passar perfekt för alla rum i hemmet. Med en effekt på 5W ger denna vägglampa tillräckligt med ljus för att skapa en mysig och välbelyst atmosfär.

Ska anslutas till 230V, vilket gör installationen enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för komplicerade elektriska kopplingar, utan kan snabbt njuta av det härliga ljuset från denna moderna vägglampa.

Ljusstyrkan på 1600 lm och en spridningsvinkel på 120 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet. På så sätt får du en harmonisk belysning som passar perfekt för allt från läsning till avkoppling.

Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 garanterar att ljuset från denna vägglampa visar alla färger korrekt och naturligt. Du behöver inte längre oroa dig för missvisande eller bleka färger, utan kan njuta av en lysande belysning som passar för alla behov.

Med Nordlux MASON Väg LED får du en vägglampa som kombinerar stil, funktion och kvalitet. Den är perfekt för dig som söker en pålitlig och effektiv ljuskälla för ditt hem.

Lyset
Ljusstyrka1600 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy