Nordlux Latona 91,2 12W CCT, Hvid

Nordlux Nordlux

10949-0

New product

Nordlux Latona 91,2 12W CCT, Hvid Expandera

kr 307,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Funktioner och specifikationer

Nordlux Latona 91,2 12W CCT, Hvid är en kvalitetsbelysning som ger ett starkt och naturligt ljus. Med en effekt på 12W och en ljusstyrka på 1055 lm är denna lampa perfekt för att uppfylla dina belysningsbehov.

Design och användning

Denna Nordlux Latona-lampa är utformad i en stilren vit färg som smälter väl in i alla rum. Den är enkel att installera och kopplas smidigt till 230V för enkel användning. Med möjlighet att dimma ljuset kan du enkelt skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.

Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en hög ljuskvalitet som visar upp alla färger på ett naturligt sätt. Oavsett om du behöver belysning för arbete, avkoppling eller underhållning, så kommer denna lampa att leverera tillfredsställande ljus som passar för alla behov.

Observera: Var noga med att följa instruktionerna för installation och användning för att säkerställa säkerheten och prestandan hos denna produkt.

Skapa den perfekta atmosfären i ditt hem eller kontor med Nordlux Latona 91,2 12W CCT, Hvid. Beställ din lampa idag och njut av högkvalitativ belysning!

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka1055 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy