Nordlux Latona 56,2 9W CCT, Hvid

Nordlux Nordlux

10948-0

New product

Nordlux Latona 56,2 9W CCT, Hvid Expandera

kr 260,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Latona 56,2 9W CCT, Hvid är en modern och energieffektiv LED-lampa som ger ett behagligt och naturligt ljus till ditt hem. Med en effekt på 9W och en anslutning till 230V är denna lampa både kraftfull och enkel att installera.

Lampan har en hög ljuskvalitet med ett imponerande RA-värde på 80-85. Det betyder att ljuset som skapas är av en sådan kvalitet att det visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Oavsett om du behöver belysning för vardagsrummet, köket eller sovrummet kommer denna lampa att uppfylla dina behov.

En av de fördelar med Nordlux Latona 56,2 är att den kan dimmas. Det ger dig möjligheten att skapa olika ljusscener och stämningar beroende på dina önskemål. Oavsett om du vill ha starkt arbetsljus eller mjuk stämning är denna lampa flexibel nog att anpassa sig efter dina behov.

Med Nordlux Latona 56,2 9W CCT, Hvid får du alltså en pålitlig och modern LED-lampa som inte bara ger bra ljus utan även är energisnål. Den är perfekt för dig som vill ha en belysningslösning som kombinerar hög kvalitet, enkel installation och möjligheten att skapa olika ljuseffekter.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt9W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy