Nordlux Latona 31,2 5W CCT, Hvid

Nordlux Nordlux

10947-0

New product

Nordlux Latona 31,2 5W CCT, Hvid Expandera

kr 230,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv belysning med Nordlux Latona 31,2 5W CCT, Hvid

Nordlux Latona 31,2 5W CCT är en högkvalitativ LED-lampa som erbjuder effektiv belysning med en effekt på 5W. Lampan är designad för att anslutas till 230V och ger en ljusstyrka på 420 lm, vilket gör den idealisk för både hemmabruk och kommersiella miljöer.

Lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Med denna ljuskvalitet kan du vara säker på att din belysning kommer att passa de flesta behov, oavsett om det är för avslappning, arbete eller underhållning.

Möjligheten att dimma lampan ger dig möjligheten att anpassa ljusstyrkan efter ditt behov och skapa den perfekta stämningen i rummet. Oavsett om du vill ha starkt ljus för att arbeta eller en mer dämpad atmosfär för avkoppling, ger Nordlux Latona 31,2 5W CCT dig flexibiliteten att skapa det ljus du önskar.

Den eleganta designen i vitt gör att lampan passar in i de flesta inredningsstilar och ger en modern touch till rummet. Med Nordlux Latona 31,2 5W CCT kan du vara säker på att du får högkvalitativ belysning som både är effektiv och estetiskt tilltalande.

Kort sammanfattning:

  • Effekt: 5W
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 420 lm
  • RA-värde: 80-85
  • Dimbar: Ja

Uppgradera din belysning med Nordlux Latona 31,2 5W CCT och njut av effektiv och högkvalitativ belysning i ditt hem eller arbetsplats.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka420 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy