Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Sort

Nordlux Nordlux

10937-0

New product

Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Sort Expandera

kr 460,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv belysning med Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K

Data om produkten: Effektivitet är nyckeln när det kommer till belysning i köket, och Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K i färgen svart erbjuder just det. Med en effekt på endast 2W kommer detta kit att ge dig tillräckligt med ljus för dina behov samtidigt som det är energisnålt och hållbart.

Anslutning och spridning: Produkten är enkel att ansluta direkt till 230V, vilket gör installationen smidig och praktisk. Dessutom har den en bred spridning på 110 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i köket så att du inte får några skarpa skuggor eller mörka hörn.

Ljuskvalitet och färgåtergivning: Med ett imponerande RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Du kommer att kunna uppleva din matlagning och inredning i sitt sanna ljus, vilket är viktigt för att skapa en trivsam atmosfär i köket.

Praktisk och mångsidig: Nordlux Kitchenio 3-kit är perfekt för de flesta behov när det kommer till belysning i köket. Oavsett om du behöver extra ljus över arbetsytorna eller en stämningsfull belysning under middagsmyset, så kommer detta kit att kunna leverera.

Slutsats: Med Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K får du en effektiv, energisnål och praktisk belysningslösning för ditt kök. Den höga ljuskvaliteten och bra färgåtergivningen gör den idealisk för allt från matlagning till umgänge. Investera i detta kit för att skapa den perfekta atmosfären i ditt kök!

Lyset
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy