Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Hvid

Nordlux Nordlux

10936-0

New product

Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Hvid Expandera

kr 460,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv belysning för ditt kök

Nordlux Kitchenio 3-kit 3000/4000K, Hvid är den perfekta lösningen för att ge ditt kök ett jämnt och vackert ljus. Denna belysningslösning har en effekt på 2W och är designad för att anslutas till 230V.

Hög ljuskvalitet

Med en bred spridning på 110 grader säkerställer Nordlux Kitchenio 3-kit en jämn fördelning av ljuset över ytan. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Detta gör att belysningen passar för de flesta behov i köket.

Långvarig och energieffektiv

Nordlux Kitchenio 3-kit är utformad för att vara långvarig och energieffektiv. Med en låg effekt på endast 2W kan du njuta av bra belysning samtidigt som du sparar på energikostnaderna. Dess hållbara konstruktion är idealisk för användning i köksmiljö.

Lätt att installera

Installationen av Nordlux Kitchenio 3-kit är enkel och smidig. Med tydliga instruktioner kan du snabbt och enkelt få upp belysningen i ditt kök utan krångel. Den stilrena designen passar väl in i alla typer av köksinredning och ger ett modernt och elegant utseende.

Slutsats

Sammanfattningsvis är Nordlux Kitchenio 3-kit en pålitlig och effektiv belysningslösning för ditt kök. Med hög ljuskvalitet, energieffektivitet och enkel installation är denna produkt ett bra val för att skapa en trivsam och välbelyst köksmiljö.

Lyset
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy