Nordlux Kitchenio 1-kit 3000/4000K, Børstet Nikkel

Nordlux Nordlux

10935-0

New product

Nordlux Kitchenio 1-kit 3000/4000K, Børstet Nikkel Expandera

kr 168,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning:

Nordlux Kitchenio 1-kit 3000/4000K, Børstet Nikkel är en stilren och modern LED-belysning för köket. Med en effekt på endast 2W är denna belysning energieffektiv och miljövänlig. Den är enkel att installera och anslutas direkt till 230V.

Ljusstyrkan på 160 lm och en spridning på 110 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset över arbetsytor och ger en behaglig belysning i köket. Du kommer inte att få några skarpa skuggor eller bländande ljus, vilket underlättar matlagning och andra köksaktiviteter.

Med ett RA-värde på 80-85 får du en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt. Detta är viktigt när du tillagar mat eller väljer kläder att bära. Du kan lita på att färgerna kommer att återges korrekt under denna belysning.

Nordlux Kitchenio 1-kit är perfekt för kök där du behöver bra ljus för att utföra olika uppgifter. Oavsett om du skär grönsaker, läser recept eller sitter och äter med familjen, kommer denna belysning att skapa en trivsam atmosfär och underlätta din vardag.

Med en elegant design i børstet nikkel kommer denna belysning att passa in smidigt i de flesta köksinredningar och ge rummet en modern touch. Den diskreta och stilrena designen gör att belysningen smälter in i rummet utan att ta över uppmärksamheten.

Oavsett om du behöver extra ljus över köksön, arbetsbänken eller matplatsen, kommer Nordlux Kitchenio 1-kit att leverera hög ljuskvalitet och skapa en trevlig atmosfär i ditt kök. Ge ditt kök den belysning det förtjänar med Nordlux Kitchenio 1-kit!

Lyset
Ljusstyrka160 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy