Nordlux E27 A60 SMD Sensor 8W 806LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

9407-0

New product

Nordlux E27 A60 SMD Sensor 8W 806LM 2700K, Hvid Expandera

kr 85,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Ljusstyrka och effektivitet

Nordlux E27 A60 SMD Sensor 8W 806LM 2700K, Hvid är en effektiv och ljusstark lampa med en effekt på 8W och en ljusstyrka på 806 lm. Denna lampa ger dig en stark och klar belysning som är perfekt för både hemmabruk och kommersiella utrymmen.

Lysfärg och kvalitet

Med en färgtemperatur på 2700K och en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, ger denna lampa ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Du kan vara säker på att din miljö kommer att belysas på ett tillfredsställande sätt, med en ljuskvalitet som passar de flesta behov.

Sensorfunktion för bekvämlighet

Denna lampa är utrustad med en sensorfunktion som gör den ännu mer praktisk. Sensorn gör det möjligt för lampan att automatiskt tändas och släckas beroende på omgivande ljusförhållanden, vilket ger dig en bekväm och energieffektiv belysning utan att behöva ständigt justera ljuset manuellt.

Lätt installation och användning

Med en vanlig E27-sockel och en anslutning till 230V är denna lampa enkel att installera och använda. Du kan enkelt byta ut din nuvarande lampa mot denna modell och njuta av dess fördelar direkt.

Lång livslängd och pålitlighet

Nordlux E27 A60 SMD Sensor-lampan är designad för att vara hållbar och pålitlig. Med en lång livslängd kan du vara säker på att den kommer att lysa upp ditt rum under lång tid innan den behöver bytas ut. Detta gör den till ett kostnadseffektivt och pålitligt val för din belysningsbehov.

Lyset
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy