Nordlux Pære E27 SMD G45 335W 215LM 2400K, Gul

Nordlux Nordlux

11022-0

New product

Nordlux Pære E27 SMD G45 335W 215LM 2400K, Gul Expandera

kr 50,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv LED-lampa för hemmabruk

Denna Nordlux Pære E27 SMD G45 LED-lampa är en pålitlig och effektiv ljuskälla för ditt hem. Med en effekt på endast 3.5W kan du spara energi samtidigt som du njuter av en ljusstyrka på 225 lm. Lampan är designad för att anslutas till vanliga 230V eluttag, vilket gör den enkel att installera i ditt hem.

Färg och ljuskvalitet

Den gula färgen på denna LED-lampa ger en varm och mysig atmosfär i rummet. Dess höga ljusstyrka kombinerat med ett RA-värde på 80-85 garanterar en ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Oavsett om du behöver ljus för att läsa, arbeta eller koppla av, så kommer denna LED-lampa att uppfylla dina behov.

Lång livslängd och hållbarhet

Med en livslängd på upp till 15 000 timmar är denna LED-lampa ett hållbart alternativ till traditionella glödlampor. Dess låga energiförbrukning gör den även miljövänlig och kostnadseffektiv på lång sikt. Du kan vara säker på att denna Nordlux LED-lampa kommer att lysa upp ditt hem under lång tid framöver.

Perfekt för olika rum och tillfällen

Den gula färgen och den varma ljusstyrkan på 2400K gör denna LED-lampa idealisk för många olika rum och tillfällen. Oavsett om du vill skapa en avslappnande atmosfär i vardagsrummet eller behöver bra arbetsljus i kontoret, så är denna LED-lampa ett mångsidigt val som passar de flesta behov.

Få en mysig och funktionell belysning med Nordlux Pære E27 SMD G45 LED-lampa. Låt ditt hem bli upplyst på ett effektivt och stilfullt sätt med denna högkvalitativa LED-lampa.

Lyset
Ljusstyrka225 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy