Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 2,5W 250LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11004-0

New product

Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 2,5W 250LM 2700K, Hvid Expandera

kr 50,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Effekten på denna Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 är 2,5W vilket ger en energieffektiv belysning med låg strömförbrukning. Lampan är designad för att anslutas till 230V och passar perfekt för både hemmabruk och kommersiella miljöer.

Ljusstyrka och spridning

Denna LED-lampa har en ljusstyrka på 250 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för att skapa en mysig atmosfär i rummet. Med en bred spridningsvinkel på 360 grader garanteras en jämn fördelning av ljuset över hela området, vilket minimerar skuggor och ger en enhetlig belysning.

Ljuskvalitet

Ljuskällan har ett högt RA-värde på 80-85, vilket betyder att den ger en naturlig och korrekt återgivning av färger. Det här är perfekt för situationer där färgåtergivning är viktigt, som när du läser eller arbetar med detaljerade uppgifter.Denna Nordlux Filament-lampa med E27-sockel har en färgtemperatur på 2700K, vilket ger ett varmvitt och behagligt ljus. Den vita färgen på lampan passar väl in i de flesta inredningsstilar och ger en ren och modern estetik.

Användningsområde

Denna LED-lampa är mångsidig och kan användas i olika typer av armaturer och lampor, antingen som en självstående ljuskälla eller i grupp för att skapa olika ljuseffekter. Perfekt för användning i hemmet, på kontoret, restauranger eller butiker.Sammanfattningsvis erbjuder Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 en högkvalitativ belysning med energieffektivitet och enastående ljuskvalitet. Med sin låga energiförbrukning och långa livslängd är detta en pålitlig och miljövänlig belysningslösning för alla dina behov.
Lyset
Ljusstyrka250 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2.5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy