V-Tac T8-Samsung60 Pro
Samsung LED chip, 7,5W LED rör, 110LM/W, 60 cm

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac T8-Samsung60 Pro - Samsung LED chip, 7,5W LED rör, 110LM/W, 60 cm samsung Expandera

LED lysrör, som monteras direkt i armaturen och som fungerar som ersättning för ett vanligt lysrör.

Ersätter ett vanligt 18W lysrör och ger i de flesta fall upp till 50 % mer ljus på golvet än det befintliga röret.
Det har en bra spridning på hela 160 grader. 

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 71,00

inkl. moms.

I lager.


Produktinformation:

V-Tac T8-Samsung60 Pro är ett 7,5W LED-rör med en längd på 60 cm. Detta lysrör är avsedd att användas som ersättning för traditionella lysrör och behöver förses med 230V för att fungera.

Med en ljusstyrka på 850 lm och en bred spridning på 160 grader, garanteras en jämn fördelning av ljuset. Detta bidrar till en optimal belysning av utrymmet.

En av de främsta fördelarna med V-Tac T8-Samsung60 Pro är att den har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta betyder att ljuset är naturligt och visar alla färger på ett genuint sätt. Den höga ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov.

V-Tac T8-Samsung60 Pro är utrustad med Samsung LED-chip och levereras med en fabriksgaranti på 5 år. Detta garanterar en pålitlig och hållbar produkt av hög kvalitet.

En annan fördel med denna produkt är att den har ett mycket lågt flimmer. Detta gör den särskilt lämplig för personer och djur som är känsliga för flimrande ljus. Den är också perfekt för foto- och videoinspelningar där ett stabilt och jämnt ljus är viktigt.

Färg på ljuset:

V-Tac T8-Samsung60 Pro finns tillgänglig i tre olika färger: Varmvit (3000K), Neutralvit (4000K) och Kallvit (6500K).

Varmvit färg ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär. Detta ljus kan användas för att skapa en varm och mysig känsla i olika rum.

Neutralvit färg ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset har inga blåa eller gula toner och gör att föremål och ytor ser naturliga ut.

Kallvit färg ger ett svalt ljus med en blåaktig ton. Denna färg används sällan i Skandinavien, men är populär för specifika ändamål såsom lackering, akvarier och dekoration.

Dimensioner:

Dimensionerna för V-Tac T8-Samsung60 Pro är 600 x Ø28 mm. Det är viktigt att beakta dessa mått vid installationen för att säkerställa att produkten passar korrekt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Instruction Manual

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6500K
DimbarNej
Ljusstyrka850 lumens
Spridningsvinkel160 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelG13
Bredd600 mm.
Diameter28 mm.
MaterialNano plast
Effekt & spænding
Effekt7,5W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy