Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber

Nordlux Nordlux

10984-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber Expandera

kr 200,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Päre E27 AVRA square, Amber är en stilren och energieffektiv LED-lampa med en effekt på 2W som är perfekt för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i ditt hem. Lampan är designad för att anslutas till en vanlig 230V elanslutning och är lätt att installera i olika lampor och armaturer.

Spridning och ljuskvalitet

Med en bred spridning på 360 grader säkerställer denna lampa en jämn fördelning av ljuset i rummet, vilket skapar en behaglig belysning utan skarpa skuggor. Ljuset från lampan har en hög kvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar att alla färger återges på ett naturligt och vackert sätt. Detta gör lampan perfekt för många olika behov och rum.

Design och användningsområden

Den kvadratiska formen och den varma amberfärgen på lampan ger den en modern och elegant design som passar bra in i de flesta inredningsstilar. Lampan kan användas i olika rum som vardagsrum, sovrum, kök eller hall och ger en behaglig belysning som bidrar till en trevlig atmosfär.

Slutsats

Nordlux Päre E27 AVRA square, Amber är en pålitlig och energieffektiv LED-lampa som ger hög ljuskvalitet och en jämn spridning av ljuset i rummet. Med sin moderna design och användarvänliga installation passar den perfekt för att skapa en trivsam atmosfär i ditt hem.

Lyset
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy