Nordlux Pære E27 AVRA NUT, Amber

Nordlux Nordlux

10983-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA NUT, Amber Expandera

kr 200,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Nordlux Pære E27 AVRA NUT, Amber är en energieffektiv och stilren LED-lampa som passar perfekt för att skapa en härlig atmosfär i ditt hem. Med en effekt på endast 2W ger denna lampa en ljusstyrka på 200 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Lampan är designad för att anslutas till en vanlig 230V strömkälla och har en E27-sockel för enkel installation. Den har en bred spridning på 360 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset och eliminerar skarpa skuggor.

Med en hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85, garanterar denna lampa ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Oavsett om du använder den i vardagsrummet, sovrummet eller köket kommer denna lampa att skapa en trivsam miljö med sitt behagliga ljus.

Nordlux Pære E27 AVRA NUT är också miljövänlig med sin låga energiförbrukning och långa livslängd. Du kan njuta av detta eleganta och effektiva ljus utan att behöva oroa dig för att byta ut lampan ofta.

Oavsett om du behöver belysning för funktion eller för att skapa en mysig atmosfär, är Nordlux Pære E27 AVRA NUT ett utmärkt val. Med sin höga ljuskvalitet, energieffektivitet och stilrena design kommer denna lampa att lysa upp ditt hem på ett vackert sätt.

Lyset
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy