Nordlux Pære E27 AVRA DENT SMOKE, Røgfarve

Nordlux Nordlux

10981-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA DENT SMOKE, Røgfarve Expandera

kr 200,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv LED-lampa med Nordlux Päre E27 AVRA DENT SMOKE, Røgfarve

Data om produkten:

Effekt: 2W.

Anslutning: Ska anslutas till 230V.

Spridning: Lampan har en bred spridning på 360 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Ljuskvalitet: Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov.

Denna LED-lampa är idealisk för inredningsbelysning där du vill skapa en atmosfär med ett mjukt och behagligt ljus. Den rökfärgade designen ger ett modernt och stilrent utseende som passar bra i olika rum och miljöer.

Lampan är energieffektiv med låg energiförbrukning och lång livslängd, vilket gör den till ett hållbart val för ditt hem eller kontor. Den är också dimbar, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter behov och skapa olika atmosfärer.

Kompatibilitet: Lampan är en E27-modell som passar i vanliga lampsocklar, vilket gör den lätt att installera och använda i olika armaturer.

Utmärkt val för belysning: Nordlux Päre E27 AVRA DENT SMOKE är ett utmärkt val för belysning i ditt hem, kontor eller affärslokal. Med sin höga kvalitet, energieffektivitet och stilrena design kommer den att bidra till en behaglig och välbelyst miljö.

Lyset
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy