Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE STRIPES, Klar

Nordlux Nordlux

10980-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE STRIPES, Klar Expandera

kr 170,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och Miljövänlig Belysning med Nordlux AVRA Basic Line Stripes

Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE STRIPES, Klar är en innovativ och energieffektiv LED-lampa som ger dig både en behaglig ljusstyrka och en lång livslängd. Med en effekt på endast 1.5W kan du vara säker på att din belysning kommer att vara både miljövänlig och kostnadseffektiv.

Ljusstyrka och Spridning

Denna lampa ger en imponerande ljusstyrka på 150 lm, vilket är mer än tillräckligt för de flesta behov. Den breda spridningen på 360 grader säkerställer även en jämn fördelning av ljuset, vilket är perfekt för att skapa en välbelyst och trevlig atmosfär i ditt hem eller på kontoret.

Hög Ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85 garanterar Nordlux AVRA Basic Line Stripes en hög ljuskvalitet som visar upp alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Oavsett om du använder lampan för arbete, läsning eller dekorativ belysning kan du vara säker på att den kommer att ge ett behagligt och klart ljus.

Denna LED-lampa är enkel att installera och passar perfekt för anslutning till 230V. Med Nordlux AVRA Basic Line Stripes får du en pålitlig och effektiv ljuskälla som kommer att tjäna dig väl under lång tid framöver. Uppgradera ditt belysningssystem med denna stilrena och praktiska lampa redan idag!

Lyset
Ljusstyrka150 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt1.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy