Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber

Nordlux Nordlux

10978-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber Expandera

kr 170,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Beskrivning av Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber

Data om produkten: Den här E27-pärlan från Nordlux är en del av deras AVRA BASIC LINE NUT-serie och har en effekt på 1.5W. Den är designad för att anslutas till en vanlig 230V eluttag, vilket gör den enkel att använda i de flesta hem.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 120 lm och en spridning på 360 grader ger denna pärla en jämn fördelning av ljuset i rummet. Oavsett var du placerar den, kan du vara säker på att den skapar en behaglig belysning.

Ljuskvalitet: Denna pärla har ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Med ett sådant värde kan du vara säker på att den ger en naturligt vacker belysning som visar alla färger på ett genuint sätt. Perfekt för att skapa en atmosfär i varje rum.

Slutsats: Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT i färgen Amber är en pålitlig och effektiv ljuskälla för ditt hem. Med en hög ljuskvalitet och en jämn spridning av ljuset är den ett utmärkt val för de flesta belysningsbehov. Investera i den här pärlan för att skapa ett välbelyst och trivsamt hem.

Lyset
Ljusstyrka120 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt1.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy