Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE DENT, Amber

Nordlux Nordlux

10977-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE DENT, Amber Expandera

kr 170,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och stilren belysning med Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE DENT

Data om produkten: Denna Amber-färgade LED-lampa från Nordlux är en energieffektiv lösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på endast 1.5W ger den en ljusstyrka på 120 lm och sprider ljuset över 360 grader för en jämn belysning.

Anslutning och ljuskvalitet: Lampan är enkel att ansluta till 230V och har ett högt RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Med detta värde kan du vara säker på att få en naturligt vacker ljuseffekt som visar upp alla färger på ett autentiskt sätt.

Fördelar med Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE DENT:

  • Energieffektiv LED-lampa
  • Ljusstyrka på 120 lm
  • Spridning av ljuset över 360 grader
  • Hög ljuskvalitet med RA-värde på 80-85
  • Amber-färg för skapandet av en varm och inbjudande atmosfär

Denna LED-lampa är ett utmärkt val för dig som söker en pålitlig och effektiv belysningslösning med hög ljuskvalitet. Den Amber-färgade tonen ger rummet en mysig och välkomnande atmosfär samtidigt som den sprider ljuset jämnt och effektivt. Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE DENT är ett pålitligt val för belysning i ditt hem eller arbetsplats.

Lyset
Ljusstyrka120 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt1.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy