Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB, Sort

Nordlux Nordlux

10772-0

New product

Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB, Sort Expandera

kr 230,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Ljus och färg för alla behov med Nordlux Don Smart RGB

Du behöver inte längre kompromissa mellan funktion och design när det gäller belysning. Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB är en fantastisk produkt som kombinerar modern teknik med elegant stil för att ge dig en premiumljuskvalitet.

Effekt och ljusstyrka: Med en effekt på endast 4.8W och en ljusstyrka på 320 lm ger Nordlux Don Smart tillräckligt med ljus för att möta de flesta belysningsbehov. Oavsett om du behöver starkt ljus för att arbeta eller behagligt stämningsljus för avkoppling så finns det olika ljusinställningar att välja mellan.

Hög ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 kan du vara säker på att du får ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett autentiskt sätt. Detta är perfekt för alla typer av användning, oavsett om det är att läsa en bok, se på TV eller göra hantverk.

RGB-funktion för kreativa ljusupplevelser: Nordlux Don Smart är inte bara en vanlig lampa, den har också RGB-funktion vilket innebär att den kan ge dig tusentals olika färgalternativ för att skapa den perfekta atmosfären i rummet. Oavsett om du vill ha en färgglad feststämning, en avslappnande spa-atmosfär eller en romantisk mysbelysning, har du nu möjligheten att enkelt justera belysningen efter dina önskemål.

Med Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB får du en produkt som kombinerar funktionalitet, kvalitet och stil. Oavsett om du behöver ljus för arbete eller avkoppling, kommer denna lampa att leverera på alla plan.

Lyset
Ljusstyrka320 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt4.8W
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy