Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB, Børstet nikkel

Nordlux Nordlux

10773-0

New product

Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB, Børstet nikkel Expandera

kr 230,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Du kommer älska det naturligt vackra och justerbara ljuset från Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB i børstet nikkel. Denna smarta lampa erbjuder inte bara hög ljusstyrka, utan också en imponerande ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Med denna lampa är du garanterad att kunna se alla färger på det mest autentiska sättet.

Den här smarta lampan har en effekt på 4.8W, vilket gör den både energieffektiv och hållbar. Trots sin låga energiförbrukning lyser lampan upp rummet med hela 320 lm av starkt och klart ljus. Med denna lampa får du tillräckligt med ljus för att uppfylla de flesta av dina belysningsbehov.

Den børstet nikkel-finishen på lampan ger den en modern och elegant look. Den passar perfekt in i alla inredningsstilar och kan användas som ett dekorativt element i ditt rum. Oavsett om du vill lägga till en accentfärg till ditt utrymme eller bara vill ha ett ljust och neutralt ljus, kan du enkelt ändra färgtemperaturen på lampan från 2700K till 6500K.

Med den inbyggda RGB-funktionen kan du också skapa en mysig och stämningsfull atmosfär genom att välja mellan olika färger. Ljusstyrkan kan även justeras för att anpassa sig till olika aktiviteter och stämningar. Låt din kreativitet flöda och skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle.

Oavsett om du behöver ljus för att arbeta, läsa eller bara koppla av, så kommer Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB i børstet nikkel att leverera enastående ljuskvalitet och tillfredsställa dina behov. Låt ditt hem lysa upp med detta fantastiska tillskott till dina inredning.

Lyset
Ljusstyrka320 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt4.8W
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy