V-Tac rund 24W LED takarmatur
3i1 valfri vitfärg, Ø35cm, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac rund 24W LED takarmatur - 3i1 valfri vitfärg, Ø35cm, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Vacker vit LED-taklampa.

Monteras enkelt i taket.

Hög spridning vilket säkerställer en fin belysning i hela rummet.

Lampan kan ställas in så att den lyser i varmt, neutralt eller kallvitt ljus. Denna ställs enkelt in på baksidan av lampan.

Videopresentation:

Mer detaljer

  • 3-i-1
  • Inte dimbar

kr 308,00

inkl. moms.

Skickas inom 3-5 dagar


Produktbeskrivning

Den V-Tac rund 24W LED takarmaturen är en mångsidig lösning för belysning i ditt hem eller på kontoret. Med sin eleganta design och valfria vitfärg kan den enkelt anpassas till olika inredningsstilar.

Denna takarmatur har en effekt på 24W och kräver 230V strömförsörjning. Den medföljande ljuskällan ger en imponerande ljusstyrka på 2600 lm och sprider ljuset brett med en vinkel på 120 grader. Detta säkerställer en jämn fördelning av ljuset och eliminerar eventuella skuggor eller mörka områden.

Takarmaturen har dimensionerna 55 x Ø350 mm och passar perfekt för mindre och medelstora rum. Med sin IP20-betyg är den inte vattentät och bör därför inte användas i fuktiga utrymmen, som badrum.

En av fördelarna med denna takarmatur är att den har en integrerad ljuskälla. Du behöver inte oroa dig för att köpa och installera en separat ljuskälla. Allt du behöver finns inkluderat i produkten.

Med V-Tac rund 24W LED takarmatur får du både effektiv belysning och stilren design. Den är enkel att installera och ger dig ett behagligt och jämnt ljus i rummet.

Lyset
Kulör3 i 1
DimbarNej
Ljusstyrka2600 lumens
Spridningsvinkel120 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd55 mm.
Diameter350 mm.
Effekt & spænding
Effekt24W
Spänning230V
Spänningsintervall180-245V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy