V-Tac 40W Designer takarmatur
Ø40cm, Justerbar kulör och dimning via fjärrkontroll

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W Designer takarmatur - Ø40cm, Justerbar kulör och dimning via fjärrkontroll v-tac Expandera

Vacker LED-taklampa med vit kant.

Monteras enkelt i taket. Skruva bara på bakplattan och sätt sedan på lampan.

Observera att ett hål måste göras i ramen om kabeln ska dras åt sidan.

Den medföljande fjärrkontrollen gör det möjligt att växla mellan varmt, neutralt eller kallt ljus.
Lampan kan också dämpas via fjärrkontrollen och ställas in så att den släcks automatiskt efter 30, 60 eller 90 minuter.

Mer detaljer

  • 3-i-1
  • Dimbar

kr 802,00

inkl. moms.

I lager.


Ljusstyrka och dimensioner

Denna V-Tac 40W Designer takarmatur är en perfekt lösning för att belysa ditt rum på ett effektivt och stilfullt sätt. Med en effekt på 40W och en ljusstyrka på 2800 lm, kommer denna takarmatur att lysa upp ditt rum på ett imponerande sätt. Med en bred spridning på 120 grader, ser du till att ljuset sprids över hela rummet och ger en jämn fördelning av ljuset. Med sina dimensioner på 75 x Ø410 mm, passar denna takarmatur perfekt för rum i alla storlekar.

Hög ljuskvalitet

Denna takarmatur erbjuder hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt och vackert ljus som förstärker färgerna i ditt rum. Med denna takarmatur kan du vara säker på att alla färger och nyanser kommer att visas på ett verkligt sätt, vilket gör att rummet ser ännu mer inbjudande ut. Oavsett om du använder denna takarmatur i din vardagsrum, sovrum eller kök, kan du vara säker på att ljuset kommer att vara tillräckligt bra för dina behov.

Dimbar och justerbar kulör

En stor fördel med denna takarmatur är att den är dimbar, vilket innebär att du kan justera ljusstyrkan efter dina önskemål och behov. Med hjälp av en fjärrkontroll, kan du enkelt dimma eller öka ljusstyrkan i rummet. Dessutom kan du även justera kulören på ljuset för att skapa olika atmosfärer i rummet. Oavsett om du vill ha ett varmt och mysigt ljus eller ett kallt och fräscht ljus, kan du enkelt justera detta med fjärrkontrollen.

Enkel installation och funktioner

Denna takarmatur är enkel att installera och kräver endast en anslutning till 230V strömförsörjning. Med en integrerad ljuskälla behöver du inte oroa dig för att byta ut ljuskällan regelbundet. Dessutom har denna takarmatur en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör undvikas i våta områden.Sammanfattningsvis erbjuder denna V-Tac 40W Designer takarmatur en imponerande ljusstyrka och spridning, en hög ljuskvalitet samt dimbara och justerbara funktioner. Med dess enkla installation och integrerade ljuskälla, är denna takarmatur perfekt för att ge ditt rum ett naturligt vackert ljus som passar dina individuella behov.Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Kulör3 i 1
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka2800 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd75 mm.
Diameter410 mm.
MaterialABS+Aluminium
Effekt & spænding
Effekt40W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:85-265V,50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy