V-Tac 12W LED takarmatur
Ø17cm, Höjd: 3cm, vit kant, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED takarmatur - Ø17cm, Höjd: 3cm, vit kant, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Vacker LED-taklampa med vit kant.
Monteras enkelt i taket. Skruva fast bakplattan och fäst  vrid sedan lampan på plats. 
Observera att ett hål måste göras i ramen om kabeln ska dras åt sidan.
Videopresentation:

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral

kr 60,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv belysning med V-Tac 12W LED takarmatur

V-Tac 12W LED takarmatur är en modern och energieffektiv belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 12W och en ljusstyrka på 1200 lm ger denna takarmatur tillräckligt med ljus för att belysa ditt utrymme på ett jämnt och effektivt sätt.

Ljusstyrka och spridning

Med en bred spridning på 360 grader säkerställer takarmaturen en jämn fördelning av ljuset, vilket gör att rummet blir väl upplyst och bekvämt att vistas i. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 ger ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt.

Färgval

Du kan välja mellan två färger när det gäller ljuset från takarmaturen. Varmvit (3000K) ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär, perfekt för avkoppling och mysiga stunder. Neutralvit (4000K) ger ett effektivt ljus som passar bra för arbetsmiljöer, utan blåa eller gula toner som kan påverka produktens färger.

Dimensioner och installation

Takarmaturen har dimensionerna 30,6 x Ø167,4 mm och ska anslutas till 230V elnät. Den är enkel att installera och har en vit kant som ger en elegant touch till rummets inredning. Var noga med att placera den inomhus, då den har IP20 klassning och inte är vattentålig.

Slutsats

Med sin effektiva belysning, höga ljuskvalitet och enkel installation är V-Tac 12W LED takarmatur ett utmärkt val för att skapa en ljus och trevlig atmosfär i ditt rum. Oavsett om du behöver avkopplande varmvitt ljus eller effektivt neutralvitt ljus, så kommer denna takarmatur att uppfylla dina behov på ett tillfredsställande sätt.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka1200 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd30,6 mm.
Diameter167,4 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:85-265V,50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy