V-Tac 6W LED spotlight
Samsung LED chip, 230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED spotlight - Samsung LED chip, 230V, GU10 samsung Expandera

Fin spot med hög spridning, som säkerställer att ljuset kommer ut i hela rummet.

Med den höga spridningen, uppnås en jämnare fördeling av ljuset. 

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar
  • Dimbar

kr 50,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten

V-Tac 6W LED spotlight är en energisnål och miljövänlig belysningslösning för ditt hem eller kontor. Denna LED-spotlight är utrustad med en GU10 sockel och ersätter en vanlig 55W lampa. Med en anslutning på 230V är det enkelt att installera och använda.

Ljusstyrka och spridning

Med en ljusstyrka på 445 lm och en bred spridning på 110 grader kan du vara säker på att ljuset fördelas jämnt i rummet. Detta ger en behaglig och effektiv belysning för olika ändamål.

Ljuskvalitet

Den här LED-spotlighten har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta säkerställer att ljuset visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Med denna ljuskvalitet kan de flesta behov av belysning mötas.

Dimbarhet

Välj mellan en dimbar och en icke-dimbar variant av denna spotlight. Med den dimbara modellen kan du enkelt anpassa ljusstyrkan efter dina behov och skapa olika atmosfärer i rummet.

Samsung LED-chip och 5 års fabriksgaranti

Denna spotlight är utrustad med Samsung LED-chip, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlig drift. Produkten levereras med en generös garanti på 5 år, vilket ger dig trygghet och säkerhet.

Lång livslängd och god kylningskapacitet

Genom att använda LED av högsta kvalitet kan denna spotlight fungera i upp till 30.000 timmar utan att ljusstyrkan minskar avsevärt. Den har också en professionell och pålitlig drift, med god kylningskapacitet för att säkerställa en lång livslängd för produkten som helhet.

Val av ljusfärg

Du kan välja mellan tre olika ljusfärger för denna LED-spotlight. Varmvit (3000K) ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär. Neutralvit (4000K) ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö, utan blåa eller gula toner. Kallvit (6400K) ger ett kallt ljus med en tydlig blåaktig ton, vilket används i specifika tillämpningar såsom lackering, akvarier och dekoration.

Dimensioner

Spotlighten har dimensionerna 55 x Ø50 mm, vilket gör den kompakt och enkel att installera i olika typer av armaturer och lampor.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc
Videopresentation:
Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6400K
Ljusstyrka445 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelGU10
Höjd55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialPVC
Effekt & spænding
Effekt6W
Ersätt55W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy