LEDlife MINI3 LED spotlight
3W, Ø35mm, 230V, GU10

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife MINI3 LED spotlight - 3W, Ø35mm, 230V, GU10 ledlife Expandera

Välj dimbar: Ja eller nej.

Mer detaljer

  • Varm
  • Dimbar

kr 110,00

inkl. moms.

I lager.


LEDlife MINI3 LED spotlight, 3W, Ø35mm, 230V, GU10

LEDlife MINI3 är en kompakt LED-strålkastare som ger effektiv och energisnål belysning. Med bara 3W effektförbrukning kan den ersätta en traditionell 25W-strålkastare, vilket resulterar i betydande energibesparingar.

Denna LED-strålkastare har en GU10-sockel och funktioner för att fungera med standard 230V-spänning. Det innebär att den är enkel att installera utan behov av extra transformatorer eller anpassningar.

Med en ljusstyrka på 200 lm ger LEDlife MINI3 ett kraftfullt ljus som kan fokuseras till en vinkel på 45 grader. Detta gör att ljuset kan riktas precis dit du behöver det, och ger en kontrollerad och tydlig belysning.

Det som verkligen utmärker LEDlife MINI3 är dess extra höga ljuskvalitet. Med ett RA-värde på 85-90 kan du vara säker på att du får ett naturligt och vackert ljus som återger färgerna på ett genuint sätt. Oavsett om du behöver belysning för hemmet, butiken eller kontoret, är ljuskvaliteten på LEDlife MINI3 tillräcklig för att möta de flesta behoven.

En annan fördel med LEDlife MINI3 är att den är dimbar. Det innebär att du kan justera ljusstyrkan efter behov och skapa den perfekta atmosfären eller arbetsljuset.

Dessa strålkastare är tillverkade med de högsta kvalitets-LED:arna för att säkerställa lång och säker drift. Med en förväntad livslängd på upp till 50 000 timmar kan du vara säker på att LEDlife MINI3 kommer att hålla länge. Dessutom, tack vare sin professionella design och höga kylningskapacitet, är ljusfallet minimalt under den långa användningstiden.

LEDlife MINI3 finns i färgtemperaturen varmvit (2800K). Detta ger en avkopplande atmosfär där du kan njuta av det varma ljuset som hjälper till att skapa en trevlig och inbjudande miljö.

Med dimensionerna 56 x Ø35 mm är LEDlife MINI3 kompakt och enkel att installera i olika typer av armaturer eller downlights. Med sin höga effektivitet och kvalitet är detta en pålitlig och hållbar lösning för dina belysningsbehov.läs mera här.

Lyset
Varm vit kulör2800K
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel45 grader
RA>= 85
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
SockelGU10
Höjd56 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Effekt3W
Ersätt25W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy