LEDlife 0,7W mini lampa
Dimbar, 230V, E14

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife 0,7W mini lampa - Dimbar, 230V, E14 ledlife Expandera

  • Varm
  • Dimbar

kr 57,00

inkl. moms.

I lager.


LEDlife 0,7W mini lampa, Dimbar, 230V, E14

Denna LEDlife mini lampa är perfekt för dig som behöver ett ljuskälla med låg effekt och en liten sockel. Med endast 0.7W förbrukar den minimalt med energi samtidigt som den ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Lampan är försedd med en E14-sockel och kan anslutas till vanligt 230V nätspänning. Detta gör den enkel att installera och använda i olika rum och belysningssituationer.

Med en ljusstyrka på 45 lm och en bred spridning på 300 grader kan du vara säker på att ljuset fördelas jämnt och effektivt. Detta garanterar en bra belysning i rummet och bidrar till en behaglig atmosfär.

En viktig faktor för ljuskvaliteten är det så kallade RA-värdet, som anger hur väl lampan återger färgerna. Med ett RA-värde på 80-85 är denna lampa av hög kvalitet och kommer att ge ett naturligt vackert ljus som visar upp alla färger på ett genuint sätt.

LEDlife mini lampan är dimbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa ljusstyrkan efter dina önskemål och behov. På så sätt kan du skapa rätt atmosfär i ditt hem eller arbetsplats.

Lampan finns i en varmvit färgton (2700K), vilket ger ett avkopplande sken och hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Detta gör den perfekt för exempelvis sovrum, vardagsrum eller andra rum där du vill ha en avslappnad och mysig stämning.

Med sina dimensioner på endast 60 x Ø22 mm är denna mini lampa smidig och lättplacerad. Du kan enkelt använda den i olika belysningsarmaturer eller som dekorativ belysning i mindre utrymmen.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörVarm hvid
Varm vit kulör2700K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka45 lumens
Spridningsvinkel300 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE14
Höjd60 mm.
Diameter22 mm.
Effekt & spænding
Effekt0.7W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy