1W LED liten globlampa
G45, filament, frostad glas, E14

Spectrum Spectrum

New product

1W LED liten globlampa - G45, filament, frostad glas, E14 Expandera

Med en liten storlek är den perfekt för belysning i små utrymmen. Denna 1W LED liten globlampa är ett energieffektivt alternativ som ger ett naturligt vackert ljus för alla typer av miljöer.

Den har en kompakt storlek och en ljusstyrka på 90 lm och ett RA-värde på 80-85 som ger en hög ljuskvalitet.

Den är tillverkad i aluminium och har en bred spridning på 270 grader för en jämn fördelning av ljuset.

Den finns i varmvitt ljus för att skapa en avkopplande atmosfär.

Denna lampa är perfekt för att lysa upp små utrymmen och hjälper dig att skapa ett trevligt och energieffektivt inomhusmiljö.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 33,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

1W LED-liten globlampa, G45, filament, frostad glas, E14 är en effektiv och stilren lampa med en liten sockel som passar perfekt i mindre armaturer eller som dekorativ belysning. Lampan är designad för att anslutas till 230V.

Ljusstyrka: Lampan har en ljusstyrka på 90 lm och en spridning på 270 grader, vilket garanterar en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet: Med en hög kvalitet och ett RA-värde på 80-85, ger denna lampa ett naturligt och vackert ljus som framhäver alla färger på ett genuint sätt. Den passar för de flesta behov och skapar en behaglig atmosfär.

Färgtemperatur: Finns i varmvitt ljus (2700K) som ger ett avkopplande sken och skapar en varm och inbjudande atmosfär där du kan njuta av ljuset.

Dimensioner: Lampan har måtten 79 x Ø45 mm, vilket gör den lämplig för mindre lampor och armaturer där en kompakt design behövs.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör2700K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka90 lumens
Spridningsvinkel270 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelE14
Höjd79 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy