V-Tac 3W LED lampa
P45, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3W LED lampa - P45, E14 v-tac Expandera

V-Tac 3W LED lampa är den perfekta lösningen för att ersätta en traditionell 25W lampa.

Om du letar efter ett energieffektivt alternativ som ger ett naturligt vackert ljus samtidigt som den sparar energi, så är V-Tac 3W LED lampa det rätta valet.

Denna lampa har ett ljusstyrka på 250 lm och en spridning på 180 grader vilket ger ett avkopplande sken som bidrar till att skapa en trevlig atmosfär.

Den kommer även med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet som räcker för de flesta behov och som är tillräcklig för att visa upp alla färger naturligt och vackert.

Med sina kompakta dimensioner, 78 x Ø45 mm, passar den även in i de flesta miljöer.

Så om du vill att din miljö ska ha ett energieffektivt ljus som även är vackert, så är V-Tac 3W LED lampa det självklara valet.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 20,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

3W LED-lampa i liten globform med E14-sockel är en energieffektiv lösning som ersätter 25W-lampor. Anslut den till vanlig 230V-el för att njuta av dess ljus.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 250 lm och en spridning på 180 grader ger denna lampa ett jämnt och behagligt ljus som når långt.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en naturlig och vacker ljuskvalitet som framhäver alla färger på ett äkta sätt. Perfekt för olika behov och miljöer.

Färgtemperatur: Finns endast i varmvit (2700K) som ger en avkopplande och inbjudande atmosfär. Det varma ljuset skapar en behaglig känsla i rummet.

Dimensioner: Med måtten 78 x Ø45 mm passar denna kompakta lampa perfekt i mindre utrymmen eller där en diskret belysning önskas.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör2700K
Ljusstyrka250 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE14
Höjd78 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Effekt3W
Ersätt25W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V,50Hz
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy