LEDlife KAPPA3 LED lampa
3W, varmvitt, dimbar, 230V, G9

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife KAPPA3 LED lampa - 3W, varmvitt, dimbar, 230V, G9 ledlife Expandera

Kraftfull G9-glödlampa med COB-LED.

Mer detaljer

  • Varm
  • Dimbar

kr 87,00

inkl. moms.

I lager.


LEDlife KAPPA3 LED lampa, 3W, varmvitt, dimbar, 230V, G9

Data om produkten: LEDlife KAPPA3 är en energieffektiv LED lampa med en effekt på 3W. Den kommer med en G9 sockel, vilket gör den lämplig som ersättning för traditionella lampor som använder 28W. Denna LED lampa är utrustad för att fungera med en spänning på 230V.

Ljusstyrka och spridning: Denna lampa har en ljusstyrka på 275 lm och en bred spridning på 360 grader. Detta säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket ger en jämn belysning i rummet.

Hög ljuskvalitet: LEDlife KAPPA3 har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta betyder att ljuset som produceras är naturligt vackert och visar färger på ett genuint sätt. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov och ger en behaglig ljusupplevelse.

Dimbar: Denna LED lampa är dimbar, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter dina behov och skapa önskad atmosfär.

Lång livslängd: Genom att använda LED av högsta kvalitet kan LEDlife KAPPA3 uppnå en driftstid på upp till 50 000 timmar. Dessutom minskar ljusintensiteten endast minimalt under denna tid. Lampan är också utrustad med en professionell och pålitlig drift med god kylningskapacitet, vilket förlänger hela produktens livslängd.

Färg på ljuset: LEDlife KAPPA3 finns i en varmvit färg (2800K). Det varma ljuset ger en avkopplande atmosfär och hjälper till att skapa en trevlig och mysig stämning.

Dimensioner: Denna LED lampa har dimensionerna 57 x Ø16 mm, vilket gör den kompakt och lätt att installera i olika belysningslösningar.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör2800K
Ljusstyrka275 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
SockelG9
Höjd57 mm.
Diameter16 mm.
Effekt & spænding
Effekt3W
Ersätt28W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy