10W/m vattentät LED strip
5m, IP68, 60 LED per. meter!

New product

10W/m vattentät LED strip - 5m, IP68, 60 LED per. meter! Expandera

5 meters rulle.
900lumen pr/m
LED strippen har inte självhäftande tejp på baksidan, men kan limas med klar silikon eller monteras med monteringsklämmor. Kan förkortas var 5 cm.
Mått i strippen mitt: 12 x 4 mm.
Mått på ändstyckena: 14 x 7 mm.
Använder 12V (transformator måste också köpas).
LED-strippen kan dimmas (dimmermåste också köpas).
För längre nedskärningar är konsumtionen minskad så att den faktiska förbrukningen per enhet. meter är:
Vid 10 cm strip: 15W / meter
Vid 1 meters strip: 10W / meter

Vid 5 meters strip: 6W / meter

Mer detaljer

  • Varm
  • Kall

kr 436,00

inkl. moms.

I lager.


Färg på ljuset

Välj mellan 2 färger: Varmvit (3000K) och Kallvit (6000K). Varm färg ger ett avkopplande sken där du kan njuta av det varma ljus som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Kallvitt ger ett svalt ljus med en tydlig blåaktig nyans. Denna färg används sällan i Skandinavien, men är populär till lackering, akvarier och speciell dekoration.

Vattentät LED strip

Denna vattentäta LED strip är perfekt för användning utomhus eller i fuktiga miljöer. Den har en IP68-klassificering vilket innebär att den är helt vattentät och kan vara nedsänkt upp till 1 meters djup. Du kan vara säker på att den klarar av olika väderförhållanden och kan användas vid exempelvis pooler, trädgårdar eller i badrum.

Produktinformation

Den vattentäta LED stripen är 5 meter lång och har en effekt på 10W per meter. Den kan anslutas till ett 12V-system och är dimbar, vilket gör det möjligt att justera ljusstyrkan efter behov. Stripen har 60 LED-lampor per meter vilket ger en jämn och stark belysning.

Med den här produkten kan du skapa en stämningsfull och funktionell belysning både inomhus och utomhus. Oavsett om du vill ha en avkopplande atmosfär eller ett svalt ljus med blåaktig ton, har du möjlighet att välja mellan varmvit och kallvit färg. Den vattentäta designen gör att du kan använda den på många olika platser utan att behöva oroa dig för fukt eller vatten.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Kall vit kulör6000K
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
SockelLED Strip
Effekt & spænding
Spänning12V
EnergiklassF (A-G)
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP68
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy