Halo Design
Pivot Pendel Ø20cm Int LED Svart/Antik

Halo Design Halo Design

8031-0

New product

Halo Design - Pivot Pendel Ø20cm Int LED Svart/Antik Expandera

Pivot är kulmen på en lång utvecklingsfas för att uppnå en lampa som är både elegant, minimalistisk och mycket funktionell.
Resultatet är en familj av unika och flexibla hängen som enkelt kan monteras och passas in i alla hem.

Mer detaljer

kr 4.249,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Fakta om produkten:

Effekt: 10W.

Ljusstyrka: 740 lm

Spridning: 120 grader

Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Den här produkten, Halo Design Pivot Pendel Ø20cm Int LED Svart/Antik, är en fantastisk lösning när du behöver både belysning och stil. Med en effekt på 10W kan du få tillräckligt med ljus för att uppfylla dina behov.

Produkten har en ljusstyrka på 740 lm, vilket betyder att den ger en bra mängd ljus för de flesta situationer. Dess breda spridning på 120 grader säkerställer även en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Det som verkligen utmärker den här produkten är dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar att du får ett naturligt och vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Du kan vara säker på att detta ljus kommer att uppfylla de flesta av dina behov.

Halo Design Pivot Pendel Ø20cm Int LED Svart/Antik använder LED av högsta kvalitet, vilket garanterar att den har en lång och pålitlig livslängd. Med en förväntad drifttid på upp till 30 000 timmar kan du vara säker på att produkten kommer att hålla länge. Dessutom minskar ljusstyrkan endast minimalt över tiden, vilket gör den ännu mer pålitlig.

Med sina dimensioner på 2,7 x Ø20 mm är denna produkt kompakt och enkel att installera. Den har också en IP20-klassificering, vilket betyder att den inte är vattentät och är bäst lämpad för inomhusbruk.

Viktigt att notera:

För att sammanfatta, Halo Design Pivot Pendel Ø20cm Int LED Svart/Antik är en kvalitetsprodukt med en effekt på 10W, en ljusstyrka på 740 lm och en spridning på 120 grader. Den har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 och använder LED av högsta kvalitet för en lång och pålitlig drift. Produkten är kompakt och enkel att installera och bäst lämpad för inomhusbruk.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka740 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
Höjd2.7 mm.
Diameter20 mm.
MaterialMetal med akrylbund
Effekt & spænding
Effekt10W
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy