Halo Design
Pivot Pendel Ø40cm Int LED Svart/Antik

Halo Design Halo Design

8030-0

New product

Halo Design - Pivot Pendel Ø40cm Int LED Svart/Antik Expandera

Pivot är designad för att anpassa sig till alla stilar och utrymmen, vilket ger en unik ljuseffekt med en modern touch.
Den innovativt designade armen gör det möjligt att justera den i olika vinklar och skapa ett vackert och skräddarsytt ljusmönster.
Pivot är en kvalitetsprodukt designad för att hålla med en snygg och funktionell design.

Mer detaljer

kr 6.449,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktdetaljer

Effekt: 22W

Ljusstyrka: 1630 lm

Spridning: 120 grader

Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Drifttid: Upp till 30.000 timmar

Dimensioner: 2.7 x Ø40 mm

IP-klassificering: IP20 (ej vattentät)

Beskrivning

Med Halo Design Pivot Pendel Ø40cm får du en elegant och funktionell belysningslösning för ditt hem eller kontor. Denna pendelarmatur har en svart/antik finish som ger den en modern och stilig look.

Med en effekt på 22W och en ljusstyrka på 1630 lm ger denna pendelarmatur tillräckligt med ljus för att belysa rummet på ett behagligt sätt. Med sin breda spridning på 120 grader säkerställer den också en jämn fördelning av ljuset för att undvika skuggbildning.

Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 gör att den visar upp alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Den är perfekt för de flesta behov och ger ett behagligt och klart ljus.

Genom att använda LED av högsta kvalitet är denna pendelarmatur konstruerad för att hålla länge. Den har en beräknad drifttid på upp till 30.000 timmar och med minimalt fall i ljusstyrka under hela sin livslängd. Den har också en professionell och pålitlig drift med god kylningskapasitet för att säkerställa långvarig prestanda.

Med sina dimensioner på 2.7 x Ø40 mm passar den perfekt i olika inredningsstilar och rum. Notera dock att den har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus.

Med sitt eleganta design och kvalitetskomponenter är Halo Design Pivot Pendel Ø40cm ett utmärkt val när du vill ha en pålitlig och stilfull belysningslösning.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka1630 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
Höjd2.7 mm.
Diameter40 mm.
MaterialMetal med akrylbund
Effekt & spænding
Effekt22W
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy