Opladelig bordlampe, udendørs, 2200K-2700K, RA90, dæmpbar, IP54, hvid- Calida Nano

9529-0

New product

Opladelig bordlampe, udendørs, 2200K-2700K, RA90, dæmpbar, IP54, hvid- Calida Nano Expandera

Lampan kan användas både inomhus och utomhus med sin IP-klass på 54.

En 2 meter lång USB-kabel för laddning medföljer. 

Kan stängas av med pekknapp.


Mer detaljer

kr 691,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Allmän information

Calida Nano är en opladdningsbar bordlampa som är designad för att användas utomhus. Med sin IP54-klassificering är den vattentät och tålig mot damm, vilket gör den perfekt för användning på terrassen, balkongen eller i trädgården.

Ljusstyrka och färgtemperatur

Denna bordlampa har en effekt på 1W och ger en ljusstyrka på 100 lm, vilket är tillräckligt för att upplysa ett mindre område. Ljuset är varmvitt med en färgtemperatur mellan 2200K-2700K, vilket ger en mysig och behaglig atmosfär utomhus.

Hög ljuskvalitet

Calida Nano är utrustad med en extra hög ljuskvalitet som kan mätas med hjälp av RA-värdet (färgåtergivningsindex). Med ett RA-värde på 90-95 garanterar denna lampa en livfull och naturligt vacker belysning som framhäver alla färger på ett sprudlande sätt. Detta gör den idealisk för alla behov, oavsett om det är för att läsa en bok utomhus eller för att skapa en trevlig atmosfär på en trädgårdsfest.

Dämpningsfunktion

En av de praktiska funktionerna hos Calida Nano är dess möjlighet att dämpa ljuset. Du kan enkelt justera ljusstyrkan efter dina behov och skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle. Så oavsett om du vill ha starkt och lysande ljus eller en mer avslappnad och stämningsfull belysning, kan du enkelt anpassa lampa till den önskade nivån.

Enkel laddning

Calida Nano levereras med en USB-kabel för att underlätta laddningen. Du kan enkelt ansluta den till din dator, powerbank eller annan USB-adapter för att ladda upp lampan. Med en full laddning kan lampan användas i flera timmar, vilket gör den till ett praktiskt alternativ för utomhusbelysning.

Stilren design

Denna utomhusbordlampa har en stilren och modern design i en elegant vit färg. Den är kompakt och bärbar, vilket gör den lätt att placera och flytta runt efter behov. Den kan enkelt användas för att skapa stämning och funktionell belysning både inom- och utomhus.Sammanfattningsvis erbjuder Calida Nano en bekväm, opladdningsbar och hållbar lösning för utomhusbelysning. Med sin höga ljuskvalitet, möjlighet att dämpa ljuset och enkel laddning är den perfekt för att skapa en trevlig atmosfär i trädgården, på balkongen eller på terrassen.
Populära köp:
- Uppladdningsbar LED bordslampa Inomhus/utomhus - Svart, touch dimbar, CCT, IP54 utomhus bordslampa
- Uppladdningsbar LED bordslampa Inomhus/utomhus - Vit, touch dimbar, CCT, IP54 utomhus bordslampa
- Uppladdningsbar LED bordslampa Inomhus/utomhus - Vit, touch dimbar, CCT, IP54 utomhus bordslampa
- Uppladdningsbar LED bordslampa Inomhus/utomhus - Svart, touch dimbar, CCT, IP54 utomhus bordslampa

Lyset
Ljusstyrka100 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt1W
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy