Bordlampa i svart / trä, E27
EGLO TOWNSHEND

Eglo Eglo

9848-0

New product

Bordlampa i svart / trä, E27 - EGLO TOWNSHEND Expandera

Levereras utan ljuskälla.


Dimensioner

Höjd500 mm.
Bredd155 mm.
Längd175 mm.

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Maks. Watt60W
SockelE27

Andra
Lyskilde ingår?Nej
IP KlasseIP20 inomhus

Mer detaljer

kr 584,00

inkl. moms.

Skickas inom 13-15 dagar


Bordlampa i svart / trä, E27, EGLO TOWNSHEND

Data om produkten: Bordlampan i svart och trä är en stilren och trendig belysning för ditt hem. Med en effekt på 15W och anslutning till 230V är den energieffektiv och enkel att installera.

Ljusstyrka: Lampan har en ljusstyrka på 1400 lm och en spridningsvinkel på 120 grader, vilket ger en jämn fördelning av ljuset i rummet. Det garanterar en behaglig belysning utan skarpa skuggor.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85 erbjuder denna bordlampa en hög ljuskvalitet som ger en naturlig och vacker belysning. Alla färger återges på ett genuint och verklighetstroget sätt.

Användningsområden: Denna bordlampa passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet eller på skrivbordet. Den ger tillräckligt med ljus för de flesta behov och skapar en mysig atmosfär i rummet.

Design: Den eleganta kombinationen av svart metall och trä gör denna lampa till en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Den passar väl in i moderna eller mer traditionella inredningsstilar.

Mått: Bordlampan har en höjd på XX cm och en diameter på XX cm, vilket gör den till en praktisk och kompakt belysningslösning för olika platser i hemmet.

Tillverkare: EGLO är en känd tillverkare av belysningsprodukter med fokus på design, kvalitet och energieffektivitet. Med EGLO TOWNSHEND får du en pålitlig och snygg belysning för ditt hem.

Lyset
KulörNeutral vit
DimbarNej
Ljusstyrka1400 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt15W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy