Opladelig bordlampe, udendørs, 2200K-2700K, RA90, dæmpbar, IP54, sort
Calida Nano

9528-0

New product

Opladelig bordlampe, udendørs, 2200K-2700K, RA90, dæmpbar, IP54, sort - Calida Nano Expandera

Lampan kan användas både inomhus och utomhus med sin IP-klass på 54.

En 2 meter lång USB-kabel för laddning medföljer. 

Kan stängas av med pekknapp.


Mer detaljer

kr 691,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Opladelig bordlampe för utomhusbruk

Calida Nano är en opladelig bordlampe av hög kvalitet som är speciellt designad för utomhusbruk. Lampan är utformad med en elegant och modern svart finish som passar perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården, på balkongen eller på uteplatsen.

Effekt: Med en effekt på endast 1W är Calida Nano energisnål och hållbar. Lampan är utrustad med en pålitlig laddningsbar batterifunktion, vilket gör den perfekt för användning utan anvisad strömkälla.

Ljusstyrka: Med en ljusstyrka på 100 lm ger Calida Nano tillräckligt med ljus för att skapa en behaglig atmosfär utomhus. Den perfekta balansen mellan ljusstyrka och energieffektivitet gör att du kan njuta av lampan under långa stunder utan att behöva oroa dig för strömförbrukningen.

Ljuskvalitet: Calida Nano har en extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar att lampan ger en levande och naturligt vacker ljus som visar alla färger i sin sanna form. Med denna höga ljuskvalitet kommer du kunna njuta av lampan i många olika situationer och för olika behov.

Dämpbar: En annan fördel med Calida Nano är att den är dämpbar. Detta ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter dina önskemål och skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle.

IP54-klassificering: Calida Nano har en IP54-klassificering, vilket innebär att den är dammtät och skyddad mot vattenstänk från alla håll. Denna robusta konstruktion gör att lampan tål olika väderförhållanden och kan användas utomhus året runt utan att förlora sin funktionalitet eller skönhet.

Calida Nano är den perfekta lösningen för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär utomhus. Med sin låga effekt och höga ljuskvalitet får du en produkt som är både energieffektiv och estetiskt tilltalande. Kombinera flera Calida Nano-lampor för att skapa en enhetlig och harmonisk belysning i din utomhusmiljö.


Populära köp:
- Uppladdningsbar LED bordslampa Inomhus/utomhus - Svart, touch dimbar, CCT, IP54 utomhus bordslampa
- Uppladdningsbar LED bordslampa Inomhus/utomhus - Vit, touch dimbar, CCT, IP54 utomhus bordslampa
- Uppladdningsbar LED bordslampa Inomhus/utomhus - Vit, touch dimbar, CCT, IP54 utomhus bordslampa
- Uppladdningsbar LED bordslampa Inomhus/utomhus - Svart, touch dimbar, CCT, IP54 utomhus bordslampa

Lyset
Ljusstyrka100 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt1W
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy